Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет и мнения за носач....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет и мнения за носач....

Предстои ми смяна на десен носач и реших да се посъветвам какъв да си взема (държа на качеството),значи мога да ползвам отстъпки при следните марки носачи,от вас искам съвети и мнения,кой е по читав:

BIRTH
    OCAP (казаха ми че тези били за първоначално вграждане,тоест уж така си излизала от завода....)

MOOG
    Power Drive
    Delphi

Мерси предварително
    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Re: Съвет и мнения за носач....

Първоначално публикувано от Kamen666
    Предстои ми смяна на десен носач и реших да се посъветвам какъв да си взема (държа на качеството),значи мога да ползвам отстъпки при следните марки носачи,от вас искам съвети и мнения,кой е по читав:

BIRTH
    OCAP (казаха ми че тези били за първоначално вграждане,тоест уж така си излизала от завода....)

MOOG
    Power Drive
    Delphi

Мерси предварително
    BIRTH - направо си ги избий от главата!!!

Delphi е най-доброто като че ли от посочените. Цената на левия е 115лв, а на десния около 220лв. Ако искаш Delphi кажи с каква отстъпка разполагаш и каква е крайната ти цена, за да мога да ти дам и аз цена с нашите отстъпки. Ако ти излиза по-евтино и искаш Delphi ще ти взема.

Аз се спрях на едни италиански носачи по 88лв бройката. Ricambi... нещо си... не помня точно името. Изработката е светлинни години по-добра от тази на BIRTH. Да не си си взел също и FRAP!!! Като покарам ще споделя мнение за моите.

Comment

DELPHI мога да взема десен за 95 лева крайна цена за мен - при теб на колко е?
      А ако има по добро дори и да не е посочено може да ме посъветваш....се ще го намеря някъде

Comment

Аз също си сложих носачи ДЕЛФИ още когато я обслужвах и съм много доволен от тях. Поне за сега
        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
        sigpic
        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

birth 47лева в евро-07 слагаи бягаи на тея дупки кото и да сложиш фаида никва
          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
          Alfa Romeo 145 1.4 16v
          BMW 520i E39

Comment

Това коя марка ще издържи по дълго е много относителна история. Имам познати които са доволни и от BIRTH. Друг е въпроса какво можеш да си позволиш, защото разлика в цените не е малка -мисля че MOOG са около два пъти по скъпи от BIRTH.
            Аз съм с MOOG от около 30 хил.км и засега няма грижи с тях.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
              Това коя марка ще издържи по дълго е много относителна история. Имам познати които са доволни и от BIRTH. Друг е въпроса какво можеш да си позволиш, защото разлика в цените не е малка -мисля че MOOG са около два пъти по скъпи от BIRTH.
              Аз съм с MOOG от около 30 хил.км и засега няма грижи с тях.
              и аз съм с MOOG перфектни са
              много съм доволен ...
              аз ги вземах по 135 лева парчето
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

С FRAP носачи 15 000 км без никакво щадене от дупки скоро ги проверявах-никакви проблеми.

Comment

Moog мога да го взема на 98 лв
                  и като слушам отзивите май той ще е....

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                    birth 47лева в евро-07 слагаи бягаи на тея дупки кото и да сложиш фаида никва
                    Хич не е все тая... айде скъсай шарнир и да видим... Гайките на тампоните са прикапани с 3 точкови завадки, които почти не са захванати за болта... Късат се гайките, ама това не ти пречи при карането кой знае колко, ама след това при разглобяването.... манеее да не ти приказвам...

Камене каква е тая цена за десен носач Делфи??? Я ми кажи цена на ляв и десен. Единия е 2пъти по скъп от другия, защото износването му е по-голямо и той се сменя най-често, и това е именно десния.

Първоначално публикувано от stenli
                    С FRAP носачи 15 000 км без никакво щадене от дупки скоро ги проверявах-никакви проблеми.
                    На мен пък ми се отлепиха всичките тампони на 2000км...

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666
                      Moog мога да го взема на 98 лв
                      и като слушам отзивите май той ще е....
                      и аз мисля че Moog-а е най добър, но пък дали ще изкара два пъти на фиорелата или фрапа е божа работа.

Comment

Re: Съвет и мнения за носач....

Първоначално публикувано от Sraaaaa
                        Ricambi... нещо си... не помня точно името
                        това значи части

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

а по какво разбирате кога носачите са ви за смяна
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                            а по какво разбирате кога носачите са ви за смяна
                            Слагаш една щанга м-у шарнира и супорта който го държи, и повдигаш нагоре-надолу. Ако се мърда много значи шарнира е заминал. Ако тампоните хлопат могат да се заменят, ама шарнира не. Камене шарнира ли ти е проблема, или тампон? Ако не си сигурен първо свали носача и виж какъв е проблема (ако не си го направил вече де), защото на мен така един майстор ми каза че имам само един тампон за смяна, а то се оказа и шарнир.

Само НЕДЕЙТЕ да рециклирате шарнири. Последствията могат да са много лоши след това...

Comment

шарнира е.....тампоните са си ОК

Comment

Working...
                              X